De auto’s van Mr. Probz is de dikst denkbare carcombo

Redactie 27 jul 2018 Machines

Fietsen we gister einde middag met onze zweetkont op tempo doeloe van werk naar huis, trappen we opeens Eleanor tegen het lijf. Precies ja, de supersexy Shelby GT500 uit 1967, wereldberoemd geworden door zijn hoofdrol in Gone in 60 Seconds. De droomauto van velen, maar dé auto van Mr.Probz.

Yep, niemand minder dan de zingende halfgod zat achter het stuur. Het is namelijk zijn auto. Sinds 1 mei is hij de trotse eigenaar van zo’n beetje de dikste Mustang die ooit is gemaakt. De auto was een begrip onder liefhebbers, maar vergaarde wereldfaam als de haat-liefde-auto van Nicholas Cage in de filmklassieker.

? #eleanor #shelbygt500 #mustang #427 #700hpclub #testdrive #leftlane

A post shared by Mr. Probz (@mrprobz) on

Shelby Mustang GT500

De auto van Probz is van origine een Mustang Fastback uit 1968, die helemaal is omgebouwd tot Eleanor. Dus in de juiste donkergrijze kleur, dikke powerdome op de motorkap, vette wielen en uitgebreide bodykit. Als we de RDW erop naslaan, dan blijkt dat er een 6,9-liter V8 onder de kap ligt, die 540 pk levert. En dat klinkt lekker hoor, kunnen we je vertellen.

Vrienden/autoliefhebbers/mensen in het algemeen hebben het er onderling wel eens over welke twee auto’s ze zouden kopen als ze al het geld van de wereld hadden. Nou, het duo van Mr. Probz komt dichtbij de ultieme droomcombinatie. Naast zijn Eleanor, heeft hij namelijk ook nog een gruwelijke Audi RS7 op de oprit staan. Hij noemt ze lieftallig Eleanor & Usain.

Eleanor & Usain ❤️ #favoritecouple

A post shared by Mr. Probz (@mrprobz) on

Audi RS7

Zo uit de showroom kost ‘ie 183.000 euro, maar Probz heeft nog ’t een en ander aan zijn Audi RS7 laten doen. Zo heeft ‘ie ‘m laten wrappen in het matgrijs en heeft hij de 4,0-liter V8, die standaard 560 pk en 700 Newtonmeter aan koppel heeft, nog verder laten kietelen naar een totaal vermogen van 700 pk. Als je bedenkt dat ‘ie standaard al in 3,9 naar de 100 schiet, dan kun je wel inschatten wat voor raket hij onder z’n reet heeft zitten. Wat een ongelooflijk lekkere carcomba. Mr. Probz, gefeliciteerd met je uitmuntende gevoel voor smaak.

Bought my girl some extra horses today because I love her.. ?❤️?? @jd_customs #700hp #chiptuning #rs7 #rs7sportback #Audi #audigang

A post shared by Mr. Probz (@mrprobz) on

Reageer op artikel:
De auto’s van Mr. Probz is de dikst denkbare carcombo
Sluiten