Zet je droombolide voor je zoontje in elkaar met KidStance

Redactie 10 feb 2018 Entertainment

Kinderen, het zijn de automobilisten van de toekomst. Daarom moeten we nu als een gek deze dikke opgetunede wagen kopen. Vaders worden gek als ze deze auto zien, moeders ook maar dan op een andere manier. Zie jij je zoontje al crossen tussen de LEGO en blokkenkastelen?

Deze hemelsdikke bolide is ontworpen door KidStance, een autodealer die figuurlijk nog in de kinderschoenen staat. Het bedrijf maakt gruwelijke sportwagens, speciaal ontworpen voor kinderen. Het begon allemaal tussen vader en zoon en leidde uiteindelijk tot een groot bedrijf. Je kunt de auto’s via de website zelf ontwerpen. Wil je dus dikke boxen in de wagen, geef het aan. Of wil je dat je laag aan de grond of juist hoog rijdt, het kan allemaal.

Deze bolide is toch wel alles. Hij heeft vering, heerlijke velgen, een tv, een stereoset en kan van alle kleuren lichten voorzien. Eigenlijk is het de droomauto van jou, alleen dan voor kleuters. Dat weerhoudt je toch niet om dit monster te kopen voor je bloedeigen zoon? Voor maar 5000 dollar, staat hij bij jou op de parkeerplaats. Kopen dan!

Foto: KidStance

Reageer op artikel:
Zet je droombolide voor je zoontje in elkaar met KidStance
Sluiten