Dude krijgt auto van zijn baas na wandeling van 7 uur naar zijn eerste werkdag

Redactie 18 jul 2018 Entertainment

Walter Carr wilde op zijn eerste werkdag hoe dan ook op tijd zijn. Ook toen zijn auto er mee op hield en hij een wandeling van zeven uur moest maken om nog op tijd op zijn werk te zijn. De CEO van het bedrijf waar Walter werkt was zo geraakt, dat hij hem de sleutels van zijn eigen waggie gaf. Lekker toepasselijk ook gezien de achternaam van Walter.

Midden in de nacht begaf zijn auto het en de volgende ochtend werd hij om 8 uur verwacht voor zijn eerste werkdag. Hij moest helpen verhuizen. Na te hebben gegoogeld hoe lang het lopen was en een kort dutje, gaat Walter op weg naar zijn werk. “Ik wilde gewoon naar mijn werk en aantonen dat ik toegewijd ben”, zegt hij tegen lokale media.

Lift van politie

Gelukkig hoefde hij zijn wandeling van zeven uur niet helemaal compleet te maken. De politie merkte hem op tijdens hun patrouille. Nadat ze zijn sicke verhaal hoorden hebben ze hem meegenomen om te ontbijten en af te zetten bij zijn werk. Waar hij alsnog eerder was dan zijn collega’s.

Ook de vrouw die hij zou helpen met verhuizen was onder de indruk: “Ik vroeg Walter of hij naar boven wilde gaan om te rusten tot de rest van de ploeg arriveerde. Hij weigerde en zei dat hij al kon starten”. Wat een ongelofelijke baas.

Viral

Het verhaal ging viral via social media en zo kreeg ook de topman van het verhuisbedrijf en nieuwe werkgeven van Walter er lucht van. Hij nodigde zijn nieuwe werknemer uit voor een kop koffie om hem te bedanken en verraste hem met zijn eigen Ford Escape. De topman gebruikte deze volgens hem amper, dus gaf hij hem aan zijn werknemer van de maand. Want dat is hij als het aan ons ligt.

Foto: Screenshot Twitter video.

Reageer op artikel:
Dude krijgt auto van zijn baas na wandeling van 7 uur naar zijn eerste werkdag
Sluiten