Australische tweeling is onafscheidelijk en delen zelfs een vriendje

luc 21 apr 2015 Entertainment

Lucy en Anna DeCinque, laatst gekozen tot meest identieke tweeling door een spelshow in Japan, vinden het gek om ook maar iets te doen wat ze niet samen kunnen doen. De 28-jarige zusjes, dragen altijd dezelfde kleding, slapen in hetzelfde bed en delen zelfs dezelfde vriend. Ze hebben tot nu toe zo’n 185.000 euro aan plastisch chirurgie uitgegeven om nog meer op elkaar te lijken. Bizar!

Borstvergrotingen, opgespoten lipjes en getatoeëerde wenkbrauwen…Wait, what?! Dezelfde vriend? Wie is deze meest gelukkige man op aarde dan? De elektricien Ben Byrne is de naam. Hij stuurde de tweeling een berichtje op Facebook en de rest is geschiedenis. Als ze uitgaan stappen er altijd mannen op Ben af om te vragen of hij echt een tweeling date, zegt Lucy. Stiekem wilt iedere man wel twee vriendinnen.

Voordat ze een relatie met Ben hadden, had de tweeling wel verschillende vriendjes. Al waren het wel altijd broers of beste vrienden van elkaar. De tweeling verdraagt het namelijk niet om ook maar een moment zonder elkaar te zijn. Zelfs de ouders van Lucy en Anna hebben heel hun leven last gehad om de twee uit elkaar te houden. Maar mocht je goed willen zoeken dan zou je een klein litteken op het hoofd van Anna vinden. Lucy heeft daarentegen een klein moedervlekje op haar wang.


Zo zag de tweeling eruit voor alle plastiche chirurgie.

Veel mannen zullen wellicht dromen over het daten van een tweeling, maar dit is niet de tweeling die in onze dromen ronddartelt. Desalniettemin, een kleine boks voor Mr. Byrne.

Reageer op artikel:
Australische tweeling is onafscheidelijk en delen zelfs een vriendje
Sluiten