Australische reality tv-show stuurt deelnemers naar ISIS warzone

luc 27 jul 2015 Entertainment

De meeste mensen zullen niet gauw meer geshockeerd raken van de programma’s die tegenwoordig op tv zijn. Na het zien van Fear Factor en De Gouden Kooi dachten wij ook dat het niet veel erger zou worden. Totdat we hoorden over de Australische realityserie Go Back To Where You Came From. Deze show slaat werkelijk alles.

Go Back To Where You Came From staat erom bekend dat ze vaak hun deelnemers gevaarlijke reizen laten maken om een statement te maken over de harde immigratieregels die sommige landen toepassen. Maar voor een nieuw seizoen hebben de makers van het programma een nog gevaarlijkere uitdaging bedacht. Deelnemers worden gestuurd naar een oorlogsgebied waar ISIS strijders schieten op alles wat beweegt.

De deelnemers worden eerst naar een kamp gestuurd waar ze overnachten met Koerdische militanten, waar ze kogels moeten ontwijken om überhaupt aan te komen.

Eén van de deelnemers zei achteraf dat hij zich realiseerde dat hij echt in een heel serieuze kwestie was beland. No shit sherlock?! Je bevindt je in een gebied met duizenden jihadisten met automatische wapens die niks moeten hebben van westerse pipo’s. Wij zijn benieuwd wat dit programma gaat overtreffen.

Reageer op artikel:
Australische reality tv-show stuurt deelnemers naar ISIS warzone
Sluiten