Horloge-expert Aurel Bacs over zijn indrukwekkende horloge collectie

Redactie 1 apr 2018 Entertainment

Aurel Bacs is de grootste speler op het gebied van horloges ter wereld. De expert barst van de stijl en klasse. Hij verkocht het duurste polshorloge ooit en heeft zelf ook een giga collectie. In deze video laat hij zijn persoonlijke pareltjes zien en legt hij uit waarom. Voor iedereen die wel een beetje klasse kan gebruiken is hij de perfecte adviseur.

In oktober 2017 verkocht hij een Rolex Daytona die voorheen het bezit was van Paul Newman. Hij wist het unieke exemplaar te verpatsen voor 17 miljoen dollar.  Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van collector horloges en wordt hiervoor internationaal erkent als de belangrijkste specialist. Hij heeft recent gewerkt bij het horloge departement van Christie’s. Gedurende deze periode wist hij de jaarlijkse omzet te verhogen van 8 miljoen dollar naar 130 miljoen dollar. Deze man weet niet alleen hoe hij geld moet spenderen, maar ook hoe hij moet verdienen.

Aurel Bacs nu

Vandaag de dag werkt Aurel Bacs vooral als onafhankelijke adviseur voor privé collectors, manufacturiers en musea. Daarnaast is hij co-oprichter van Bacs & Russo SA en werkt hij samen met Phillips als exclusief adviseur voor hun nieuwe horloge-afdeling.

In de video heeft hij het uitgebreid over zijn favoriete horloges uit zijn eigen privécollectie en waarom de horloges zo speciaal zijn. Een zeer interessante video voor iedereen die zijn smaak graag wat wil verfijnen.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Horloge-expert Aurel Bacs over zijn indrukwekkende horloge collectie
Sluiten