Fotoserie showt waarom je Atlas Electronic op je festivalbucketlist moet zetten

Redactie 23 sep 2018 Entertainment

Het festivallandschap zit bommetje vol met pareltjes. Van Lowlands tot Burning Man en van Dimensions in Kroatië tot technowalhalla Melt Festival bij Berlijn. Zo. Veel. Keuzes. Jij wil een ue tip voor volgend jaar? Atlas Electronic in Marrakech.

Je kan ook voor de zesde keer naar Lowlands, maar als je echt een uniek avontuur wil aangaan dan is Atlas Electronic een formidabele keuze. Alleen al voor de locatie. Een festival in Marrakech, hallo. Het festival combineert muziek, kunst en cultuur. Van dampende party’s met de beste dj’s ter wereld tot intieme luistersessies van lokale pareltjes. Hier worden grenzen aan de kant geschoven en culturen over de hele wereld in elkaar verweven. Daarbij focussen ze zich niet alleen op muziek, maar is er ook ruimte voor discussie in de vorm van Atlas Talks en worden er diverse culturele activiteiten aangeboden. Maar de hoofdmoot is wel gewoon muziek. En goeie ook.

Nederlandse inbreng op Atlas Electronic

Het festival duurt in totaal vier dagen, waarbij er een luxueuze On-site Desert camping met zwembad is waar je kunt vertoeven. Dit jaar kon je dansen op onder meer Jamie XX, Ben UFO en Jon Talabot, terwijl ook Nederlandse helden als Job Jobse en Elias Mazian van de partij waren.

Het moge duidelijk zijn dat Atlas Electronic een uitzonderlijke oase is in de omvangrijke festivalwoestijn. De fotoserie hieronder van fotografen Laisa Maria, Tristan Fopma en Tim Buiting laten je zien waarom je je vrienden moet optrommelen om volgend jaar een lang weekendje Marrakech te boeken.

Meer info vind je op atlas-electronic.com.

Reageer op artikel:
Fotoserie showt waarom je Atlas Electronic op je festivalbucketlist moet zetten
Sluiten