Astronaut Randy Bresnik deelt bijzondere momenten in de ruimte zoals pizza avond

Redactie 16 jul 2018 Entertainment

Het lijkt iets uit een sprookje, vliegende voorwerpen om je heen. Maar in de ruimte is het iets heel normaals. Heb je je wel eens afgevraagd wat astronauten nou allemaal doen daar in de ruimte? Nou onder andere pizza avondjes hebben met elkaar. Astronaut Randy Bresnik deelt heel wat momenten vanuit de ruimte met ons waardoor we een inzage krijgen in de bijzondere omstandigheden van gewichtsloosheid. 

De pizza’s vliegen je om de oren maar er moet gegeten worden! Randy deelt dit soort heel normale dingen die juist tof zijn om te zien. Zo heeft hij ook een video waar hij widget spinners in de ruimte test en vragen die je normaal nooit beantwoord krijgt over onze kosmos.

Randy de ontdekkingsreiziger

De moeite waard om door zijn video’s te neuzen. Randy is een echte ontdekkingsreiziger van onze tijd. Naast de ruimte, duikt hij veel en onderneemt hij missies om grotten te ontdekken. Geen plekje op deze aardkloot die deze man niet wilt zien, of daarbuiten.  Check de video hierbeneden maar om een kleine introductie over deze astronaut te bewonderen:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Astronaut Randy Bresnik deelt bijzondere momenten in de ruimte zoals pizza avond
Sluiten