Nieuwe Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in oude Griekenland

Redactie 1 jun 2018 Entertainment

Kort, maar een heel leuk nieuwtje. Fanboys van Assassin’s Creed kunnen volgend jaar helemaal losgaan in het oude Griekenland. Dat maakt Ubisoft bekend in een teaser waar we helaas nog heel weinig in kunnen zien. Volgend jaar kunnen we dus lekker Spartanen gaan afslachten.

In de video zien we een man (Spartaan) een andere gast van een rots aftrappen. Lijkt heel erg op de scène van de klassieker 300. ‘This is SPARTAAAA’ We houden van die quote. 300 speelde ook af in het oude Griekenland. Dit wordt dus een hele mooie periode om een game als Assassin’s Creed te laten afspelen. We gaan meer horen van het spel op de E3 in Los Angeles dat bijna begint op 12 juni. De grootste gamebeurs van de wereld. Wij zijn er dan ook als de kippen bij als we awesome content kunnen scoren.

Lek

Gisteren lekte de titel van het nieuwe spel van Ubisoft al. Via de gamesite JeuxvideoLive kwam het nieuws naar buiten. Daarna moest Ubisoft wel komen met het nieuws. Het spel zou volgens geruchten uitkomen in het tweede deel van 2019. We zullen het allemaal zien tijdens de E3, waar we heel erg veel zin in hebben. De vorige game speelde zich af in het oude Egypte. Dat spel werd een hele grote hit. Check onze review hieronder.

Reageer op artikel:
Nieuwe Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in oude Griekenland
Sluiten