Tien bloedstollende afleveringen brengen definitief einde aan Arrow

redactie 7 mrt 2019 Entertainment

Droevig nieuws. Na acht zinderende seizoenen van de populaire serie Arrow zal het doek definitief vallen. Het laatste seizoen zal ook nog eens een stuk korter zijn dan zijn voorgangers. Waar de hit-serie voorheen 23 afleveringen aan meeslepende spanning bood, zijn het er nu slechts tien. Die mogen wel retegoed zijn dan.

De makers van de serie kwamen onlangs met het volgende statement: “Het was een moeilijke beslissing om te maken. Maar zoals bij elke moeilijke beslissing van de afgelopen zeven jaar, hebben we altijd gekeken naar wat het beste is voor Arrow. We zijn wel blij met het feit dat Arrow een heel universum aan series heeft voortgebracht die nog jaren doorgaan. We hebben heel veel zin in het maken van een goed einde van de show. Eén die de karakters en hun nalatenschap zal eren.”

Arrow

Mocht je de serie nou nog nooit hebben gekeken, dan raden we je aan om dat heel gauw te doen. De eerste zeven seizoenen zijn op Netflix te vinden, dus dat is lekker makkelijk. Arrow gaat over de verwende miljardair Oliver Queen. Zijn jacht gaat op zee verloren en hij is vermist. Mensen denken dat ‘ie dood is, maar vijf jaar later keert hij terug als een veranderd man. Hij is vastberaden om de stad te beschermen, gewapend met een boog. In die zeven seizoen is het genieten geblazen, op het puntje van je stoel. Seizoen acht zal in het najaar verschijnen.

Reageer op artikel:
Tien bloedstollende afleveringen brengen definitief einde aan Arrow
Sluiten