Arjen Lubach legt de Nations League nog een keer voor je uit

redactie 19 nov 2018 Entertainment

Afgelopen vrijdag namen onze oranje leeuwen op overtuigende wijze de huidig wereldkampioen Frankrijk te grazen. Vanavond moeten we tegen de Duitsers en hebben we aan een punt genoeg om ons te kwalificeren voor het eindtoernooi van de Nations League. Maar wat bereiken we in godsnaam met dit toernooi? Arjen Lubach legt het nog een keertje voor je uit.

Nations league

Ondertussen hebben we al vier wedstrijden gespeeld in het veruit meest besproken toernooi van de afgelopen tijd. Veel mensen snappen er niks van en iedereen legt het anders uit. Het helpt het ons allemaal niet om het te begrijpen. We zijn weliswaar aardig op weg in het toernooi met de wereldkampioenen van 2012 en 2018, alleen wat kunnen we eigenlijk winnen? Krijgen we dan een ticket voor het EK of krijgen we slechts een lullig bekertje. In het kort: je wint een paar miljoen en een gegarandeerde plaats in de play-offs voor het EK 2020.

Arjen Lubach

Maar er is iemand die het veel beter kan uitleggen. Als er iemand is die geen verstand voetbal heeft, dan is het Lubach wel. Hij wilt graag een keer met zijn vrienden meepraten over voetbal en doet een poging om de Nations League te begrijpen. Dat legt ‘ie op een geniale manier uit. Check het uit, homies.

 

Reageer op artikel:
Arjen Lubach legt de Nations League nog een keer voor je uit
Sluiten