Arjan van den Boom bouwt te gekke caféracer op basis van Honda CB750 F1

Redactie 7 jul 2018 Machines

Arjan van den Boom zou je kunnen kennen als de grootste custom bike bouwer van ons land en als eindbaas van Ironwood Motorcycles. Hij weet in elk geval hoe hij motoren moet ombouwen van schroothopen tot blinkende headturnende tweewielers. Precies wat ‘ie heeft gedaan met deze caféracer die is gebaseerd op de Honda CB750 F1.

Winnen?

Eerder was hij al de grote man achter de Son of Time-motorfiets van Yamaha en TW Steel, dit keer heeft ‘ie een Honda een flinke upgrade gegeven. Mocht je de portemonnee al willen trekken, jammer jongen. Hij wordt niet verkocht. Maar wel verhuurd! In totaal 120 keer om de kosten eruit te halen, daarna zal die onder de 120 huurders worden verloot. Snelle wiskundige rekenwonders onder ons hebben dan al in de gaten dat de kans 1 op 120 is dat dit brute exemplaar straks bij jou in de garage staat.

Honda caféracer Arjan van den Boom
Foto: Ironwood Motorcycles

Edgy

Arjan: “Heel gaaf om een caferacer te bouwen die door mijn volgers en custom liefhebbers een dag gereden kan worden. Dat was meteen ook de grootste uitdaging van het project. Deze caferacer moest de ‘edgy’ look hebben waar Ironwood bekend om staat, maar ook duurzaam en met goede rijeigenschappen. Daarom was de samenwerking met CMS zo waardevol. Ik ben heel blij met het resultaat, hopelijk mijn fans ook!”

Nou, wij zijn er hartstikke blij mee Arjan. Puik werk gast! Mocht je de motor een dagje willen huren dan kan dat voor €99,-. In totaal zijn er nog 78 dagen beschikbaar, dus mocht je het willen laat dat nachtje slapen dan effe zitten en boek gewoon. Kun je doen via de site van MotoShare.

Foto’s: Paul van Mondfrans Lindén / Ironwood Motorcycles

Volg Arjan van den Boom hier op Instagram en Ironwood Motorcycles hier op Facebook.

Reageer op artikel:
Arjan van den Boom bouwt te gekke caféracer op basis van Honda CB750 F1
Sluiten