Argentijnse vrouw knipt het zaakje van haar vriend af na een flinke ruzie

Redactie 28 nov 2017 Entertainment

Tijdens een ruzie met je vriendin verwacht je een hoop geschreeuw, misschien wat vliegende boeken of andere tafeldecoraties maar daar houdt het dan ook wel op. Leuk is anders, maar het overkomt de beste relaties. De snoeischaar pakken en uit boosheid jouw ‘trots’ eraf knippen gaat dan weer nét even een stap te ver. Het overkwam een 40-jarige man, die liever anoniem blijft, uit Argentinië. Zijn 26-jarige vriendin Brenda Barattini pakte het vlijmscherpe gereedschap toen haar vriend haar wilde mishandelen. De gedachte alleen al… dit kan een man toch niet verdragen?

Voor de politie wordt het nog een hele klus om erachter te komen wat er zich die bewuste nacht heeft afgespeeld. Beiden hebben ze namelijk een totaal ander verhaal. Volgens het slachtoffer stond de vrouw ineens aan zijn bed waarna zij de aanval inzette. De vrouw beweert echter dat ze door de man gebeld zou zijn en eenmaal bij zijn appartement aangekomen zou er ruzie zijn ontstaan. Uit zelfverdediging zou ze het ‘instrument’ gepakt hebben.

Uit de berichten van de Argentijnse en Amerikaanse media blijkt dat Barattini inmiddels heeft toegegeven dat ze het ‘zaakje’ van de man toetakelde met ‘een of meer snoeischaren’. De man raakte daarbij ernstig gewond aan zijn erogene zones en verblijft momenteel in het ziekenhuis. Zijn toestand zou stabiel zijn. Maar goed, volgens de dokters ben je na een amputatie van een lichaamsdeel ook ‘stabiel’. Of zijn slurf ooit weer zijn volledige werking terugkrijgt is nog maar de grote vraag. Wij vrezen het ergste.

Foto’s: Twitter

Reageer op artikel:
Argentijnse vrouw knipt het zaakje van haar vriend af na een flinke ruzie
Sluiten