Dit is de monsterlijke remake van De Tomaso Pantera: Ares Design Panther

redactie 23 mrt 2019 Machines

Het Italiaanse ontwerphuis Ares Design is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het ontwerp van hun nieuwe boldie. Het gaat hier om een De Tomaso Pantera, maar dan in een nieuw, modern jasje. Een machtig mooi en op maat gemaakt jasje die de vierwieler maar al te lekker zit. Dit is de Ares Design Panther.

In het kader van: beter goed gestolen dan slecht bedacht, komt Ares Design met het vernieuwde ontwerp van de iconische De Tomaso. Tot onze grote opluchting is de sportcar uit de jaren zeventig nog heel goed te herkennen in deze hedendaagse versie. Dat wil nog wel eens anders uitpakken namelijk.

Lekkere specs van Ares Design Panther

Het nieuwe bakbeest van Ares is gebaseerd op de Lamborghini Huracan. Dat merken we vooral als we gaan kijken naar de motor. Met zo’n 640 tot 660 trappelende paardjes en een koppel van 560 hele Newtonmeters is de 5.2-liter V10 goed gevuld. Dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd hoe rap deze rakker is. De Italianen beweren dat ‘ie een topsnelheid van 325 kilometer per uur moet halen. Daarmee moet je aardig voor de dag kunnen komen. Over het sprintvermogen is helaas nog niks bekend. Wie een Panther in de garage wil hebben moet wel even flink met geld smijten. Hij zal je zo’n 615.000 euro gaan kosten.

Foto’s: Ares Design

De Tomaso Pantera
Reageer op artikel:
Dit is de monsterlijke remake van De Tomaso Pantera: Ares Design Panther
Sluiten