Architectenbureau Superhouse gaat huizen bouwen voor de allerrijksten

Redactie 13 feb 2017 Entertainment

Je hebt huizen en je hebt Huizen, met een hoofdletter. Dit zijn de grootste en meest exclusieve casa’s die je kunt vinden. Het architectenbureau Superhouse, dat wordt geleid door Magnus Ström, wil graag huizen bouwen in de hierboven beschreven categorie van Huizen.

Het bureau wil 30 huizen gaan ontwerpen en bouwen die alleen beschikbaar zijn voor de rijkste mensen die op deze aardbol rondlopen. Er is ook besloten om er niet meer dan 30 te bouwen om zo het exclusieve karakter van het optrekje te bewaren. Ieder huis dat gebouwd wordt voor deze reeks heeft ergens in het gebouw het serienummer staan.

Om je een idee te geven hoe een doos van Superhouse eruitziet, laten we hier wat foto’s zien van het allereerste exemplaar uit de serie. Het is gelegen aan een privébaai op een nog onbekend eilandje in de Middellandse Zee. De omgeving is nogal heuvelachtig dus het huis is het makkelijkst te bereiken met een helikopter, die hebben we vast nog wel ergens staan. Het is ook mogelijk om via de weg te komen, maar dan is het wel aan te raden om een goede terreinwagen aan te schaffen. Gelukkig is er ook een aanlegsteiger voor je jacht.

Wat betreft het ontwerp van de villa is er gekozen voor een moderne aanpak. Dat betekent dus veel strakke lijnen en grote ramen waardoor er maximale lichtinval is. Het zwembad ziet er bijzonder lekker uit, zeker met dat uitzicht over de zee. Hier kunnen wij wel een paar vakanties doorbrengen met de benodigde poolparty’s waar de modellen om de oren vliegen!

High Snobiety

Reageer op artikel:
Architectenbureau Superhouse gaat huizen bouwen voor de allerrijksten
Sluiten