Apple komt met vette Smartwatch

koen 11 sep 2014 Entertainment

 

Oh shit, de nieuwtjes blijven maar binnenstromen vanuit Techland. Apple kwam gisteren niet alleen met de nieuwe Iphone op de proppen, maar zij presenteerden ook gelijk hun nieuwste aanwinst in de Apple lijn der producten.

De Apple Watch. Een slim horloge dat veel meer kan dan alleen de tijd aangeven. Dit multifunctionele uurwerk kan WhatsApp berichten checken, agenda’s raadplegen, navigeren, foto’s bekijken, een hulpmiddel bij het sporten zijn en kan je gezondheid bijhouden. Dit geeft gelijk de mogelijkheid om een koppeling te maken met het nieuwe IOS systeem voor de Iphone. Dit systeem bevat namelijk een vernuftig appje waar de gebruiker ook zijn gezondheid kan inspecteren. De Apple Watch houdt dan bijvoorbeeld je hartslag bij en synct dat met je Iphone, zodat je de informatie op een grotere scherm kunt checken.

Het moderne polsbandje krijgt wel een andere interface dan de Iphone. Apple heeft gekozen om een andere besturingssysteem te ontwikkelen voor dit klokwerk en niet gelijk de nieuwste IOS 8 er op te zetten. Het scherm is uiteraard een stuk kleiner dan bij een Iphone en met deze nieuwe interface ziet het ‘r dan wat gelikter uit.

Dit horloge is verder voorzien van een kek Retina schermpje en met de draaiknop op de zijkant bedien je het horloge grotendeels. Niet getreurd, je kunt ook gewoon lekker met je vingers blijven schuiven. Ook dit oogAppletje heeft een touchscreen.

Wat deze gadget nou echt anders maakt dan anderen, is dat je met de Apple Smart Watch kunt seinen naar andere gebruikers van dit bijzondere uurwerk. Iets wat nog te zien was bij concurrerende klokjes.

Het strakke aan deze horloge is dat je niet gebonden bent aan één uiterlijk. Je hebt verschillende kleuren, bandjes en maten. Dit uurwerk komt in drie varianten: de Apple Watch van normaal staal, de Watch Sport van aluminium en voor de echte bazen de Watch Edition van achttien karaats goud.

Begint het te kriebelen van binnen? Helaas, je moet nog even geduld hebben. Hij zal pas in het begin van 2015 op de Amerikaanse markt komen en heeft een prijs van $349,-. Wanneer de Watch in Nederland te verkrijgen is, is nog onbekend.

 
 
  
 
 
 

Reageer op artikel:
Apple komt met vette Smartwatch
Sluiten