Nostalgisch apenkooien komt naar 5 steden in Nederland

Redactie 5 apr 2018 Entertainment

Weet je nog die goede oude tijd op de basisschool. Het was het mooiste wat je kon horen als je meester of juffrouw vertelde dat we gingen apenkooien. Lekker gevalletje van eigen risico op nul en gaan met dat speelse lichaam. Trampolines, banken, matten en klimrekken, niets was veilig als jij met je lintje wilde overleven.

Eindelijk kun je deze glorieuze tijd weer herleven. Glow Apenkooiengym organiseert namelijk vijf zaterdagen achtereen apenkooien. Geheel in stijl van blacklights en wat zeker niet mag missen: 90’s muziek. Zo’n nostalgisch gymzaalfeest was eerder in Amsterdam zo’n groot succes dat ze gaan uitbreiden. Wie wil dit nu niet?

Slingeren door Nederland

De eerste apenkooi zal in Amsterdam plaatsvinden, dan verhuizen ze naar Utrecht, Breda, terug naar Amsterdam en het eindigt allemaal in Groningen. Horen we een tourbus apenkooien? Laat dus de jonge Tarzan in je los en maak alle toestellen onveilig. Klim en klauter in de hoogste mast zodat niemand jou ‘staartje’ kan jatten. Een alcoholische versnapering na het zweten en zwoegen, is dan toch wel verdient. Wij willen daarbij zijn. Zien we je daar? Hieronder kun je een voorproefje zien van het evenement:

Data:

  • zaterdag 14 april Glow Apengooi Amsterdam
  • zaterdag 21 april Glow Apenkooi Utrecht
  • zaterdag 28 april Glow Apenkooi Breda
  • zaterdag 26 mei Glow Apengooi Amsterdam
  • zaterdag 19 mei Glow Apenkooi Groningen

Foto: Instagram ApenkooienGym

Reageer op artikel:
Nostalgisch apenkooien komt naar 5 steden in Nederland
Sluiten