Anouchka is het mooiste festivalmeisje van 2015

Redactie 24 sep 2015 Entertainment

Het festivalseizoen van 2015 zit er op. Tijd om de balans op te maken. Glance (een soort Tinder voor op festivals) ging afgelopen zomer op zoek naar het mooiste festivalmeisje van het jaar. En you know what? Die hebben ze gevonden!  Anouchka González Perich uit Amsterdam mag zich een jaar lang de aller, allermooiste chica van het festivallandschap noemen. Je had meer kans om haar niet te treffen dan wel, want Anouchka shinede zo’n beetje overal. Tijd voor een nadere kennismaking met deze knappe feestvlinder!

Zo, het mooiste festivalmeisje van 2015. Gefeliciteerd!
Dankjewel! Best wel heel leuk. Ik vind het ook wel bij me passen aangezien ik de afgelopen drie jaar behoorlijk wat heb afgefeest. Daar heb ik best wat commentaar op gehad. Dat mensen zeiden ‘jij bent echt overal’. Maar ja, ik vind het gewoon heel erg leuk. Ik vind het ook wel een positieve stempel op m’n losbandige gefeest van de afgelopen jaren, haha. En het is natuurlijk een heel groot compliment.

Waar konden we je allemaal treffen dit jaar?
DGTL, Strand West, Vrijland, Park am See, De Zon, Lentekabinet, Fusion, Lost in a Moment, Buiten Westen, Dekmantel, ZeeZout en ik was ook vaak op Thuishaven te vinden.

Netjes. Indrukwekkende naam heb je! Hoe kom je daaraan?
Mijn moeder is gewoon Nederlands, maar mijn vader is Spaans, vandaar de dubbele achternaam. Ik ben vernoemd naar de dochter van Alain Delon, een oude Franse filmster.

Merk je al veel van de overwinning?
Ja nou, ik krijg opeens allemaal vriendschapsverzoeken op Facebook en berichtjes van vreemde mannen. En ik heb er opeens flink wat volgers bij op Instagram.

Hoe ben je eigenlijk gescout?
Ik had een aantal maanden geleden een app gedownload. Een datingapp, Glance. Toen kreeg ik een maand geleden een berichtje van de oprichter van Glance dat ik samen met acht andere meisjes het meest geliked ben van Nederland en zo dus genomineerd was voor deze verkiezing. Toen wilde ik winnen ook!

Met Sharon Pieksma was de concurrentie niet misselijk…
Haha, absoluut. Echt een leuk meisje. Ik heb haar vorige week bij 3FM ontmoet samen met Anne. Ik dacht dat Sharon met haar driehonderd miljoen volgers op Instagram wel m’n grootste concurrent zou zijn, maar dat bleek toch Shelley te zijn.

Heb je dates geregeld met Glance?
Nee, eigenlijk niet. Überhaupt nooit met datingapps. Ik geloof daar niet zo in. Het is wel een boost voor je happiness, want ik krijg wel hele lieve berichtjes binnen. Maar ik geef de voorkeur aan iemand in real life ontmoeten.

Wat was het leukste buitenlandse festival dit jaar?
Fusion in Duitsland. Ik heb daar allerlei nieuwe ervaringen opgedaan en het was een geweldige combinatie tussen fantastische muziek, leuke mensen en de aankleding. Alles is daar tot in de puntjes aangekleed. Overal waar je loopt zie je wel iets. Kijk je naar rechts zie je twee kabouters, kijk je naar links dan is er een sicke visual op een random grasveld geprojecteerd. Iedereen loopt daar rond en verkoopt elkaar ook dingen. Van heel lekker bijzonder eten tot wietbonbons. Het was echt zo tof. Eigenlijk kan je het met geeneen festival in Nederland vergelijken, maar het heeft wel iets weg van Into the Woods.

Wat was het leukste festival in Nederland dit jaar?
Dan ga ik voor Lentekabinet. Met die set op het einde van Joy Orbison en Ben UFO. Die twee samen zijn echt insane.

Wat was de beste dj-set van dit jaar?
Dat was op Fusion van Andre Galuzzi. Hij draaide echt allemaal van die knallers. Hij sleepte echt iedereen mee in zijn muziek. Iedereen stond te springen en keihard te dansen. Dat is wel essentieel. Ik haat het als iedereen zo staat te borrelen. Dan ben ik bijna in staat om naar ze toe te lopen en te zeggen: joh, je bent hier om te dansen, niet om te keuvelen.

Als we je zoeken op een party, waar kunnen we je dan vinden?
Ik sta altijd links vooraan. Het liefst op een verhoging, maar altijd met een enorme smile op m’n gezicht.

Waar ben je te vinden met ADE?
Ik ga woensdag naar Fat Kids Cake. Daar draait DJ EZ, die gaat het dak eraf draaien. Iedereen helemaal uit z’n dak. Vrijdag wil ik ook naar Fat Kids Cake en naar Audio Obscura met Maceo Plex. En dan ga ik zaterdag en zondag naar Breakfast Club. Verder laat ik me graag verrassen, als m’n agenda dan nog niet overvol is haha.

Welke versierpoging werkt het best als we je straks op een feestje tegen het knappe lijf lopen?
1: Goed dansen. 2: Mij heel lang aankijken. 3: Als ik dan nog niet ben weggelopen mag je naar me toekomen en zeggen wat je van me vindt en vragen hoe ik heet. 4: Als ik dan nog steeds terugpraat dan zit het wel goed.

Reageer op artikel:
Anouchka is het mooiste festivalmeisje van 2015
Sluiten