Annabelle: Creation haalt 100 procent score op Rotten Tomatoes

Redactie 6 jul 2017 Entertainment

Poppen doen het meestal goed in horrorfilms. Samen met clowns ongeveer het meest geflipte wat je kan lastigvallen in de nacht. In het eerste deel van Annabelle kwam het er alleen niet helemaal uit maar deel twee belooft een gruwelijke horrorfilm te worden.

Rotten Tomatoes heeft in ieder geval vertrouwen in Annabelle: Creation want de film scoort honderd procent op de Tomatometer. Zijn voorganger haalt maar een schamele 29 procent. De film is nog niet eens uit en nu haalt ‘ie al de maximale score. In juni draaide de film namelijk al tijdens het Los Angeles Film Festival.

In de prequel zien we hoe de creepy pop eigenlijk op de wereld is gekomen. Toen een stel hun kind verloor, maakten ze het duivelse voorwerp. Later blijkt dat de geest van hun dochter in de pop terecht is gekomen. Het verhaal op zich is al genoeg om je tegen het plafond van de bioscoop te krijgen.

Mocht die pop nog niet creepy genoeg zijn, gooien ze er nog een ander karakter in. The Crooked Man moet ervoor zorgen dat jij met een angstige sprong zo snel mogelijk je nest in duikt als je thuiskomt. Vanaf 10 augustus kun je deze film in een donkere bioscoop checken.

Reageer op artikel:
Annabelle: Creation haalt 100 procent score op Rotten Tomatoes
Sluiten