Van de 500 mooiste vrouwen van Nederland heten de meesten Anna

Redactie 28 mei 2017 Girls

Eva, Sarah, Yolanthe, Veronique – wat is nou de mooiste vrouwennaam? Hoe moeten we onze dochters gaan noemen, als we bloedmooie meiden willen krijgen. Of: hoe moeten we ze vooral niet noemen. Iedereen kent wel een beeldschone, maar vast ook een spuuglelijke Sarah. Neem bijvoorbeeld Sarah Jessica Parker; een leuke glimlach, maar verder absoluut overrated wat uiterlijk betreft.

In de FHM500-lijst staan de mooiste vrouwen van Nederland. Jullie -de Nederlandse mannen- hebben op deze 500 vrouwen gestemd voor de Mooiste vrouw van Nederland-verkiezing. Hier zijn 499 vrouwennamen uitgekomen – Keesje Heldoorn hoort namelijk ook bij de mooiste vrouwen van Nederland. Bloedmooie meid, wel een mannennaam.

In de lijst staan de meest exotische namen, zoals Alijda, Bibi, Charmayne, Daisy May, Dieudonnée, Eurshanie, Ivvy-Chloé, Jessie Jazz, Maan, Nochtli, Ovo, Pip, Toprak, Winonah, Xania en Yfke. Stuk voor stuk namen die onze interesse wekken, maar zo exotisch zijn dat ze niet vaker dan één keer in de lijst voorkomen.

De naam die onder de allermooiste vrouwen van Nederland het meeste voorkomt is Anna. Er staan maar liefst 8 Anna’s genoteerd in de lijst: Anna Akyere, Anna Arendshorst, Anna Drijver, Anna Nooshin, Anna van Zweden, Anna Speller, Anna van de Laak en Anna Vreeken.

Heb je de FHM500 al in huis? Hier bestel je ‘m online!

#NNOOSH shirt launching tomorrow yayy ? @yvetvandernaalt

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

 

Reageer op artikel:
Van de 500 mooiste vrouwen van Nederland heten de meesten Anna
Sluiten