3 perfecte anaaldouches voor een frisse kont

Redactie 28 mrt 2018 Entertainment

Zo mannen, hoe staat het ervoor met de hygiëne? Wassen we ons nog goed achter het voorhuidje? Is belangrijk hè. Niet alleen de pielemuis moet goed schoon worden gehouden, ook de welbekende anus moet netjes worden bijgehouden. Brandschoon dat achterste! Je kunt natuurlijk een bidet gebruiken, maar die heeft niet iedereen in huis. Wat dacht je van een anaaldouche? Ja jongen. Bestaat gewoon. Wij zetten 3 uitstekende exemplaren voor je op een rijtje!

1. Teazers intieme douche
Met de intieme douche van Teazers kun je snel en veilig je intieme zones reinigen. De intieme douche is eenvoudig in gebruik en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard is de intieme douche gemaakt van lichaamsveilige materialen. Schroef het reservoir van het tuitje, vul hem met handwarm water, doe het tuitje weer op het reservoir en breng het uiteinde in met wat glijmiddel. Knijp de douche vervolgens leeg en verwijder hem voorzichtig. Een kind kan de was doen! En dat voor slechts 7,95.

2. Steamy douche
Liefhebber van de achteruitgang? Dan kun je niet zonder een anaaldouche. Met een anaaldouche spoel je je intieme zones en maak je anale seks prettiger en hygiënischer. Deze anaaldouche is gemaakt van buigzaam siliconen en voelt zacht en glad aan. Ook is hij eenvoudig schoon te maken na gebruik. De vier openingen in de top zorgen voor een goede spoeling aan alle kanten. De knijpbal is makkelijk van de bovenkant te schroeven, zodat je hem eenvoudig kunt vullen met water. Met een prijs van 32,95 wel wat duurder, maar daar krijg je ook kwaliteit voor terug.

3. Aluminium anaaldouche
Zilverkleurige anaal douche met 5 spuitgaatjes aan de bovenzijde en een aansluiting waar alle standaard doucheslangen op passen. Met een afsluitventiel waardoor de watertoevoer gecontroleerd kan worden, zonder dat de warmte of de druk van het water veranderd. Voor €27,95 is ‘ie van jou!

Foto: tumblr

Reageer op artikel:
3 perfecte anaaldouches voor een frisse kont
Sluiten