Start-up heeft vette vacature voor gepassioneerde bierdrinker

Redactie 2 mrt 2017 Entertainment

De meeste mannen houden van bier. Dat is ook logisch, want bier is hartstikke lekker. Hoe tof zou het dan ook zijn om als werk alle biertjes van de wereld te testen. Precies de vacature die deAmsterdamse start-up Beerwulf.com open heeft staan. Klinkt toch fantastisch?

Nu is bier drinken niet je volledige dagtaak, maar moet je ook de nodige dingen schrijven en onderzoek doen over bier. Je bent dan ook een officiële bierjournalist.

Wat zijn nou eigenlijk de vereisten? Allereerst moet je natuurlijk van de goudgele rakkers houden. Je hele hebben en houden moet fan zijn van bier. De smaak, de kleur, filmpjes over bier, alles omtrent het godenbrouwsel intrigeert jou. En je moet dus vloeiend Nederlands en Engels kunnen schrijven. Jouw onvoorwaardelijke liefde voor bier moet je ook op schrift kunnen presenteren op een manier dat menig man begint te schuimbekken van de dorst.

FHM-Beer

Beerwulf biedt hun bierjournalist veel flexibiliteit zolang je je werk maar doet. Het lijkt ze geen fuck te interesseren als jij ‘s nachts het bier in de stripclub veelvoudig aan het testen ben zolang je de volgende ochtend maar een mooi verhaal klaar hebt. Oh ja, je moet in ieder geval wel vloeiend Engels en Nederlands spreken en schrijven en een derde taal is meer dan welkom.

Bier zuipen en daar dan over schrijven. De ideale baan lijkt gevonden. Dit is de volledige vacature en je kan solliciteren tot 5 maart, opschieten dus. Toi toi toi!

FHM-Beer2
Reageer op artikel:
Start-up heeft vette vacature voor gepassioneerde bierdrinker
Sluiten