Amsterdam krijgt de eerste Hangover Bar ter wereld

redactie 7 sep 2016 Entertainment

Hoofdpijn. Een droge bek. Oorsuizingen. Onstilbare honger. Een door elkaar gerammelde buis van Eustachius. Een gevoel van dit nooit meer. We’ve all been there. De welbekende kater na een avondje keihard zuipen. Meestal blijf je in dat scenario in bed liggen met een gevoel vol zelfmedelijden terwijl je de Netflix afleveringen aan je voorbij trekken. Tot nu. Want in Amsterdam opent binnenkort s’ werelds eerste Hangover Bar zijn deuren.

Wat je daar kunt verwachten? Alle gemakken waardoor je weer fit en vol levenslust de dag tegemoet kan treden. De ruimte is een verfrissende groene oasa in het bijzijn van zuurstof afgevende planten en palmbomen zijn bedden geplaatst. Ieder bed beschikt daarbij over een eigen tv-scherm zodat je al liggend je favoriete films en series aan je worden voorgeschoteld terwijl de hapjes en drankjes aan je worden geserveerd door aantrekkelijke barmeisjes. Zo stellen wij ons zo voor.

De hapjes en drankjes zullen ook echt als medicijn dienen tegen de kater. Dus geen vodka en bier, maar vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater van innocent. Alles om jou van die ellendige kater af te helpen. Hapjes? Geen frikandellen met mayo, maar speciale hangovermenu’s die zijn samengesteld door Foodora zullen op je matras worden bezorgd. Voor de mensen die het echt zwaar hebben is er zelfs een zuurstofbar aanwezig die je longen van de broodnodige energie voorzien. Hier is over nagedacht!

Initiatiefnemer Joep Verbunt heeft er wel wat over te zeggen: ‘De meeste mensen vinden de dag na een avondje doorzakken toch iets minder geslaagd. Om een kater te doorstaan zijn er een aantal dingen die je nodig hebt: een goed bed, lekker eten, gezelligheid en veel vitamines. Met de Hangover Bar brengen we al deze elementen voor het eerst samen.’

Wij vinden dit een tamelijk briljant idee. De Hangover Bar zal van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september geopend zijn in de Pijp van een uurtje of 10 tot een uurtje of 6. Wij plannen alvast een avondje zuipen in met onze vrienden.

Hier kun je je aanmelden op ‘t Facebook event.

Reageer op artikel:
Amsterdam krijgt de eerste Hangover Bar ter wereld
Sluiten