Amerikaanse generaal strooit met overheidsgeld in stripclubs

Redactie 19 feb 2017 Entertainment

Als je een pinpas van de zaak hebt, is het lastig om niet alles in rekening van je baas te brengen. Het is best moeilijk om de declaraties op de juiste manier in te vullen en niet te sjoemelen. Af en toe raakt er eens een bonnetje kwijt, of er wordt gecontroleerd of alle uitgaves wel kloppen.

Ronald Lewis was generaal-majoor in het Amerikaanse leger en assistent militaire zaken van de minister van Defensie. Deze hoge pief had het helemaal gemaakt in het leger en werd regelmatig uitgezonden op missies die hij tot een goed einde moest brengen.

Deze tripjes vond generaal Lewis helemaal het einde want hij feestte erop los. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar Ronald gebruikte voor zijn uitjes de creditcard van het leger. De generaal ging met deze pas zelfs naar stripclubs waar hij doodleuk afrekende met zijn zakelijke pinpas! Helaas was het niet de bedoeling dat de rekening op deze manier betaald werd.

 

Zo gaf Ronald in Zuid-Korea liefst $1121,25 uit in de Candy Bar stripclub. In Rome maakt hij het nog bonter door in de Cica Cica Boom stripclub $1755,98 bij de overheid in rekening te brengen. Al met al gaf Lewis bijna $3000 uit met de zakelijke pas voor zijn escapades in de uitgaansgelegenheden.

Hier bleef het echter niet bij, de Amerikaan dronk als een ketter en was dronken in de aanwezigheid van jonge rekruten. Hij gaf niet bepaald het goede voorbeeld. Om het helemaal af te maken had Ronald Lewis ook nog eens buitenechtelijke relaties. Deze man probeerde alles uit het leven te halen.

Toen de mensen bij de regering in de uitgaves gingen snuffelen, kwamen de avontuurtjes van de generaal-majoor uit en kon hij zijn spullen pakken. Het zou mooi zijn als Ronald nu zelf een stripclub begint.

Maxim

Reageer op artikel:
Amerikaanse generaal strooit met overheidsgeld in stripclubs
Sluiten