De Amerikaanse luchtmacht test geavanceerd wapentuig op kansloze Hummer

Redactie 19 mrt 2017 Entertainment

Als je honderden miljarden in je leger pompt, wil je natuurlijk graag dat het effect heeft. Het modernste en beste wapentuig wil je in dat geval tot je beschikking hebben om tegenstanders compleet te kunnen slopen terwijl je zelf veilig buiten schot blijft.

Met die gedachte zijn de Amerikanen aan de slag gegaan om geavanceerd oorlogsmateriaal te ontwikkelen. Het is wel logisch wanneer je zoveel geld in je leger steekt, je ook graag wilt zien of het wel resultaat oplevert.

Op een afgelegen legerbasis in de staat Idaho oefenen de Amerikanen met hun moorddadige speelgoed. Een op afstandbestuurbare Humvee rijdt rond als gewillige prooi, gelijktijdig vliegt een straaljager met lasergeleide bommen en een zeer nauwkeurig machinegeweer over op zoek naar het doelwit. Dat belooft vuurwerk!

De nauwkeurigheid van het wapentuig wordt getest en dat biedt groot  spektakel! De een na de andere kogelregen slaat neer op de arme wagen en de precisiebommen raken de Humvee waar ze maar willen. Dit ziet er niet best uit voor IS-strijders die vol goede moed in de auto naar hun werk stappen.

Reageer op artikel:
De Amerikaanse luchtmacht test geavanceerd wapentuig op kansloze Hummer
Sluiten