Altered Carbon is je volgende hallucinerende Netflix sci-fi obsessie

Redactie 6 dec 2017 Entertainment

Netflix, de toekomst van entertainment, geeft ons een steeds angstigere kijk op de toekomst. De nieuwste science-fiction serie, Altered Carbon, komt net met de eerste trailer en belooft dystopie waardig te zijn aan een Stranger Things aflevering.

De serie speelt zich af in een verre toekomst waarin de menselijke geest kan worden gedigitaliseerd en gedownload in nieuwe lichamen. Deze freaky maffe gedachte is slechts een voorrecht voor enkele over het paard te tilde elite personen. Met in de hoofdrol Joel Kinnaman (Suicide Squad, House of Cards) als Envoy soldaar Takeshi Kovacs. Hij werd eeuwen na zijn dood op even utopische wijze weer tot leven gewekt om de moord op de rijkste man op aarde te onderzoeken.

“Naarmate het onderzoek vordert, leert Kovacs dat zijn verleden lang niet zo begraven is als hij dacht”, aldus Netflix. De serie die geheel botst met de huidige realiteit, is gebaseerd op de cyberpunk-roman uit 2002 van Richard K. Morgan. Het tien afleveringen tellende eerste seizoen van Altered Carbon is te streamen op Netflix vanaf 2 februari 2018.

Maxim

Reageer op artikel:
Altered Carbon is je volgende hallucinerende Netflix sci-fi obsessie
Sluiten