Als je echt joekels van ballen hebt dan moet je zijn bij A-dam Underwear

redactie 19 nov 2015 Entertainment

Heb jij ballen die op figuurlijke wijze zo groot zijn dat ze nauwelijks in je boxer passen? Dan heb je waarschijnlijk de verkeerde onderbroek aan. In dat geval willen we je met groot plezier even kennis laten maken met het coolste boxermerk uit Nederland: A-dam Underwear. Met een slogan als ‘If you’ve got the balls’ hebben ze onze overtuiging gewonnen.

Je zou ze al kunnen kennen van diverse virals. Afgelopen maand nog die longboarder die door Amsterdam blaast met een bladblazer op z’n rug bijvoorbeeld. Of anders toch zeker wel dat botsautootje dat door onze hoofdstad scheurde.

Het merk is opgericht door de drie gasten Steven, Job en Steven. In korte tijd hebben ze een fris merk op de onderbroekenmarkt weten te knallen. De filosofie van A-dam kan ons in elk geval wel bekoren. Wie aan mannenondergoed denkt, denkt al snel aan bleke types in witte ballenknijpers. Of aan geoliede figuren met sixpacks met een gigantische merknaam op de band. Het is allemaal hetzelfde en bovendien veel te duur”, aldus oprichter Steven van Heyningen. Nou, precies dat dus.

Het ballenmerk is pas tien maanden geleden begonnen maar inmiddels al in meer dan 75 Nederlandse winkels verkrijgbaar. Dat het echt een lachen merk is bewijst deze toffe brand video wel. Check ze hier op Facebook en mocht je een dozijn nieuwe boxers in willen slaan dan kun je hier terecht.

WINNEN!
Omdat we goeie homies zijn met A-dam mogen we 10×2 boxers weggeven! Winnen? Like dit artikel en geef antwoord op de volgende Tell Sell-vraag. 

Waarmee wordt in het bovenstaande filmpje een auto compleet vernietigd? 
A) Een botsauto
B) Een straaljager
C) Een graafmachine
D) Een klappertjespistool 

Geef je antwoord in de comments onder dit  artikel, dan nemen wij contact op met de winnaars.

Reageer op artikel:
Als je echt joekels van ballen hebt dan moet je zijn bij A-dam Underwear
Sluiten