Handige Harry flikkert als gedegradeerde Indiana Jones in een vijver vol alligators

redactie 4 dec 2018 Entertainment

De films van Indiana Jones blijven goud. Harrison Ford kroop meerdere malen in de huid van de avonturier en dat leverde heerlijke films op. Deze man uit Florida had wellicht wat vaker de films moeten bekijken. Wanneer hij over een vijver vol alligators wil slingeren met een touw, knapt het touw…

De man in kwestie heet Michael Womer. Deze dappere dodo heeft wel vaker gevaarlijke stunts uitgehaald. Hoewel hij het hier wel heel bont maakt. Hij stond op het punt om de beesten daar in Orlando te voeren.

Rip off

Hij besloot lollig te doen om het publiek meer te pleasen. Dat is sowieso niet zo handig om te doen mét alligators. Het zijn immers dieren, geen attracties. Dat werd ook nog even pijnlijk duidelijk toen het touw van Michael brak toen hij naar de overkant probeerde te slingeren. Hij noemt zichzelf The Gator Crusader. Hij heeft zelfs zijn eigen YouTube kanaal. Wat vooral opvalt is het logo, een slappe rip off van Indiana Jones.

‘Ik hou ervan om boven de alligators aan een touw te slingeren als een echte Indiana Jones of zoals in de vintage videogame Pitfall’, zie hij onlangs in een  interview. Hij zei dat hij gek is op de beesten, maar dan moet je ze toch niet in gevangenschap houden en zulke belachelijke dingen gaan doen toch? Hij zei in datzelfde interview: ”Ik probeer elke uitvoering te filmen omdat je nooit weet wat je zou kunnen vangen of wat je laatste uitvoering zou kunnen zijn.”  Michael heeft de val overleeft en werd niet verslonden door de alligators. Of hij er verwondingen aan heeft overgehouden is onbekend.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Handige Harry flikkert als gedegradeerde Indiana Jones in een vijver vol alligators
Sluiten