Alle helden komen samen in Avengers: Infinity War

Redactie 29 nov 2017 Entertainment

Het is de volgende film in een langlopende superhelden reeks, die allemaal samen komen in de Avengers. Van een ingevroren soldaat op anabolen tot een schatrijke playboy en van een brute groene reus tot gruwelijke sterke god uit de ruimte, de actie helden van Marvel doen er alles aan om de aarde van het kwaad te redden. Waar in de afgelopen tien jaar veel van de superhelden ook in een eigen film te bezichtigen waren, strijden ze nu voor de eerste keer met z’n allen zij aan zij tegen het absolute kwaad.

De langverwachte film zal in april volgend jaar op onze schermen verschijnen en heeft een zeer indrukwekkende cast, met onder andere Iron Man (Robert Downey Jnr), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Spider-Man (Tom Holland), Hulk (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Black Panther (Chadwick Boseman) en ook onze vrienden van Guardians of the Galaxy zijn aan boord.

In de film moeten de Avengers en hun heldhaftige bondgenoten bereid zijn alles op te offeren in een poging om de machtige Thanos te verslaan voordat zijn weg van verwoesting en ondergang een einde maakt aan het universum. Daarmee is het een ongekende filmreis die al tien jaar voortduurt en wat ons betreft nog lang niet ten einde is. Avengers:Infinity War brengt de ultieme, dodelijkste confrontatie van alle tijden op het scherm.

Check hier de allereerste trailer van de film die geregisseerd wordt door de broers Anthony en Joe Russo. Avengers: Infinity War zal vanaf april 2018 in de bioscopen draaien.

Reageer op artikel:
Alle helden komen samen in Avengers: Infinity War
Sluiten