All Stars bestiert binnenkort theaters in Nederland

Redactie 13 jul 2017 Entertainment

We kennen All Stars natuurlijk als de tofste films en serie die zijn gemaakt over het amateurvoetbal. Thomas Acda, Willem in de films en serie, werkt momenteel samen met regisseur Job Gosschalk aan een scenario voor een All Stars musical.

Tegenover AD verklaren ze dat de eerdere verhalen de inspiratie vormen voor de musical. “Sommige verhaallijnen zijn bekend, er komen nieuwe bij en ik zoek in de scripts naar grappen die nooit in de film zijn gekomen omdat ze op beeld niet werkten”, zegt Gosschalk tegen het AD.

Helaas zijn er wel andere acteurs te zien, aangezien de originele acteurs zowat met zeven tegen zeven voetbal mee kunnen doen. De muziek uit de serie komt wel terug. Het nummer Groen Als Gras uit de intro, geschreven door Thomas Acda, zal uiteraard zijn comeback maken. Net als Toen Ik Je Zag dat destijds werd gezongen door Antonie Kamerling.

De voorstelling start op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en is dan het hele seizoen te zien in verschillende theaters in Nederland. Dit kan wel eens een mooi avondje vol nostalgie worden. Als je nou niet kan wachten, kun je de serie gewoon op YouTube checken.

Reageer op artikel:
All Stars bestiert binnenkort theaters in Nederland
Sluiten