Aldi komt met deze spotgoedkope en mega chille Air Lounger

Redactie 23 mei 2018 Entertainment

Het festivalseizoen van 2018 spreekt haar eerste woordjes en de pintjes worden momenteel vers getapt. Het weer doet het (meestal) ook goed en dus kun je lekker languit met je luie reet op het grasveld neerploffen. Ligt niet altijd even chill en na een half uurtje luieren, krijg je van die kutgrasstrepen op je armen en benen. Daarom is daar nu de Air Lounger.

Je bent vast wel bekend met dit fenomeen. Normaliter zijn deze luchtkussens kneiterduur. Je bent een student of je hebt net je eerste baantje gescoord, je moet je huur betalen en dan heb je natuurlijk geen zin om zo’n ding van 300 euro aan te schaffen. Begrijpen we, wij zitten ook in hetzelfde schuitje. Gelukkig zijn er goedkopere versies en die zijn ook nog eens makkelijk te vinden.

Eenpersoonsbed

De Aldi biedt voor jou de uitkomst. Ze bieden vanaf morgen de Air Lounger aan voor maar 12,99 euro. Da’s toch helemaal niks? 12,99 is net geen 13 euro en daar kun je een krat bier voor halen. Oké, misschien ook belangrijk, maar je bips moet toch ook verwend worden? Het dingetje is 180 bij 90 centimeter. Net zo groot dus als een eenpersoonsbed. Kun je er ook nog op slapen. Hoe ideaal is dat? Wacht trouwens niet te lang om zo’n ding te scoren, want elke Aldi-winkel heeft een beperkt aantal in hun opslag.

Air Lounger
Air Lounger Air Lounger
Reageer op artikel:
Aldi komt met deze spotgoedkope en mega chille Air Lounger
Sluiten