Alden Ehrenreich heeft getekend om in 3 Star Wars films te spelen

Redactie 25 apr 2018 Entertainment

De beste piloot en smokkelaar van het gehele Star Wars-universum moet wel Han Solo zijn. Hij, Chewbacca en de Millenium Falcon schitteren binnenkort in de nieuwe film Solo: A Star Wars Story. Wie dacht dat dit een eenmalig uitstapje zou zijn in de jonge jaren van Han Solo, heeft het goed mis. Alden Ehrenreich, de acteur die Han Solo speelt, heeft getekend om drie films te spelen.

Volgende maand gaat Solo: A Star Wars Story in première. De spin-off zal gaan over wie Han Solo was in zijn jonge jaren en hoe hij onder andere BFF’s werd met Chewbacca. De film zit boordevol met goede acteurs zoals een Donald Glover en een Emilia Clarcke.

Drie films

Het mooiste moet nog komen, ook al is de film nog niet uit, we weten dat er nog genoeg Star Wars filmmateriaal onze kant op komt. Alden Ehrenreich vertelde de pers per ongelijk iets teveel in een interview. Er werd hem gevraagd voor hoeveel Star Wars films hij getekend heeft, daarop antwoordde hij direct: “Drie”. Hij probeerde er daarna nog nonchalant over te doen door te zeggen: “Ik weet niet of dat al officieel openbaar is, maar eh… ja dus.”

Trilogie

Het goede nieuws betekent waarschijnlijk dat de film die binnenkort uitkomt, het eerste deel van een trilogie is. Het kan ook simpelweg betekenen dat Alden Enhrenreich in andere films opduikt als Han Solo. Disney vertelt ons helemaal niks, duidelijk dat Ehrenreich teveel heeft gezegd. Solo: A Star Wars Story draait vanaf 25 mei in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Alden Ehrenreich heeft getekend om in 3 Star Wars films te spelen
Sluiten