Bizarre Fransman Alain Robert beklimt wolkenkrabber in Filipijnen

redactie 3 feb 2019 Entertainment

Ooit er wel eens over nagedacht om van wolkenkrabbers beklimmen je hobby te maken? De zogeheten Franse Spiderman wel, want nadat ‘ie al meer dan honderdvijftig torenhoge gebouwen heeft beklommen, deed Alain Robert dat nu in de Filipijnen.

Ongetwijfeld zal menig persoon hem voor gek verklaren en ook wij sluiten ons daarbij aan. Het neemt natuurlijk niet weg, dat het spectaculaire beelden oplevert die we graag met je willen delen. Deze keer beklom hij in Manilla een gebouw van maar liefst 43 verdiepingen hoog.

Niet de eerste keer

Zoals we al eerder benoemde is het niet de eerste keer dat Robert zich omhoog klautert. Eerder beklom hij reusachtige wolkenkrabbers als de Eiffeltoren, de Empire State Building, Heron Tower, Burj Khalifa en het Four Seasons hotel in Las Vegas. Vaak doet de Franse Spiderman het dan ook onaangekondigd, waardoor ‘ie rustig zijn gang kan gaan. Na zijn klim in Manilla, was hij net als eerder bij een aantal andere gebouwen, in de boeien geslagen door de lokale politie. We zijn benieuwd wat zijn volgende doelwit is, want ondertussen heeft de lefgozer aardig wat wolkenkrabbers op zijn cv staan.

 

Reageer op artikel:
Bizarre Fransman Alain Robert beklimt wolkenkrabber in Filipijnen
Sluiten