Ajax dropt geweldige video die je he-le-maal warm maakt voor de finale

Redactie 24 mei 2017 Entertainment

Vanavond is het zo ver. Voor het eerst sinds Feyenoord in 2002 staat er weer een Nederlandse voetbalploeg in een Europese finale. Ajax mag het in de finale van de Europa League in Stockholm opnemen tegen Manchester United. Wat een affiche.

Om de hartslag nog een extra optater gegeven fabriceerde Ajax deze briljante video waarin het laat zien terug te zijn. Passend getiteld: Dear Europe, We Are back. Een prachtige video met blikken naar heden en verleden, waar een lekkere sneer wordt uitgedeeld dat de club geen 100 miljoen voor een speler betaald, in tegenstelling tot de tegenstander van vanavond, waar met Pogba de duurste voetballer ter wereld op het veld staat.

Laten we hopen op een grandioos voetbalgevecht, waarbij die zuurpruim van een Mourinho krijgt wat hij verdient: helemaal niets. Vanavond gaat het even niet om clubbelang, maar om Nederlandse voetbalprestige. Deze video pompt je helemaal op voor de big final. Naast Ajax staat er vanavond nog een minstens zo belangrijke finale op het programma, want rond een uurtje of 10 zal de winnares van de FHM500 bekend worden gemaakt. Hou het in de gaten!

Reageer op artikel:
Ajax dropt geweldige video die je he-le-maal warm maakt voor de finale
Sluiten