Airbnb is van plan luxe villa’s en penthouses te verhuren

Redactie 3 jul 2017 Entertainment

Airbnb is de opties aan het onderzoeken om hun markt uit te breiden, vooral voor de mensen met een iets te volle portemonnee. Het bedrijf maakt plannen om een nieuwe verhuur-service te lanceren voor mega huizen, villa’s en penthouses. Die worden dan volgens Bloomberg geïnspecteerd zodat zij aan alle criteria voldoen. Mooi toch, kan je met je maten (een jaar sparen en) via Airbnb een dikke villa huren.

Een officiele naam voor de dienst moet nog vastgelegd worden maar ‘Airbnb Luxe’ is een logisch gevolg nadat het bedrijf eerder dit jaar Luxury Retreats overnam. Het Canadese bedrijf heeft meer dan 4.000 villa’s en vakantiehuizen op papier staan maar vreemd genoeg staan deze nog niet op de Airbnb site.

Uiteindelijk was het een kwestie van tijd voordat deze dienst aangeboden ging worden aangezien Airbnb de wereld al bekend maakte met hun higher-end aanbiedingen door beroemdheden er te laten verblijven. Zo overnachtte Beyoncé in een $10.000-per-nacht Airbnb rondom haar Super Bowl 50 optreden en verbleef Selena Gomez in een $3.750-per-nacht oceanfront Airbnb toen zij in Malibu was vorig jaar.

De nieuwe dienst zal gedurende dit jaar getest worden en mits succesvol bevonden aan het grote publiek worden voorgesteld.

Benjamin Benschneider
http://www.benschneiderphoto.com/
Reageer op artikel:
Airbnb is van plan luxe villa’s en penthouses te verhuren
Sluiten