Agent moet vrije dagen inleveren omdat hij collega kapotmaakte met gedicht tijdens de kerstviering

Redactie 28 aug 2018 Entertainment

Sinterklaas en Kerst zijn het uitgelezen moment om mensen helemaal met de grond gelijk te maken in de vorm van een gedicht. Alleen op het bureau van deze agent waren ze niet zo blij met zijn tirade tegen een vrouwelijke collega tijdens de kerstviering. We moeten nageven: dit ging dan ook wel erg ver.

De agent verkleedde zich als Sinterklaas en beklom het podium om een gedicht voor te dragen aan een vrouwelijke collega. Boeide hem verder ook niet dat er nog 140 andere collega’s bij zaten. “Op de werkvloer heb je met een collega iets willen opbouwen. Nota bene een collega die op het punt stond om te gaan trouwen. Zoals iedereen weet is het zover niet gekomen en uit elkaar gespat zijn al jouw dromen. Je hebt liggen vloeken en schelden en tieren, maar je zult toch helemaal alleen dit jaar Kerstmis moeten vieren”,  zegt hij in zijn gedicht. Om vervolgens ook nog eens Eenzame Kerst in te zetten en zakdoekjes uit te delen aan zijn collega.

De rechtbank heeft nu geoordeeld over deze publieke vernedering en vindt dat de agent op een ongepaste manier is omgegaan met een pijnlijke privékwestie, ook al was deze privékwestie algemeen bekend. Ze vinden dan ook dat zijn werkgever hem een terechte straf heeft opgelegd van 16 verlofuren die hij moet inleveren. Dit geintje kost hem dus twee vrije dagen. Wij vermoedden dat hij het er voor over heeft.

Foto: Pixabay.

Reageer op artikel:
Agent moet vrije dagen inleveren omdat hij collega kapotmaakte met gedicht tijdens de kerstviering
Sluiten