Afgelopen zaterdag is de eerste Febo drive through geopend

redactie 12 dec 2016 Entertainment

We rijden wel eens langs een raam om kipnuggets, franse frites en die chille mayo van de Mc te bestellen, we eten wel eens een bucket gefrituurde kip van de KFC in onze wagen en we bestellen ook wel eens een hamburger vanachter ons stuur, maar vanaf nu is het ook mogelijk om frikandellen en kroketten te bestellen. En wel in de Febo drive through.

Afgelopen zaterdag opende de eerste Febo drive in Nederland in Oostzaan. Er werd lang gezocht naar een goede plek, maar uiteindelijk gevonden op een drukke weg van Amsterdam naar Oostzaan. Dennis de Borst, Febo-eigenaar en kleinzoon van oorspronkelijk oprichter Johan de Borst, zegt: ‘Hier komen elke dag veel mensen langs en hebben we acht parkeerplaatsen waar mensen hun snack in de auto kunnen opeten.’

 

Wow!!!! #febo #febodrive #2016 #innovation #vakmanschap

Een foto die is geplaatst door Carmen Felix (@carmenfelix) op

Broodje kroket in je auto bestellen

Zoals een echte drive-thru betaamt kun je je snacks bestellen bij een praatpaal, waarna je een paar meter verder rijdt om het bij een raampje af te halen. Wij kunnen niet wachten om de frikandel met mayo af te halen. Hieronder vind je de exacte locatie van de Febo drive. Doordeweeks is ‘ie tot 00:00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag een uurtje langer.

 

Reageer op artikel:
Afgelopen zaterdag is de eerste Febo drive through geopend
Sluiten