Nieuwe versie van adidas Ultraboost is vet en praktisch

redactie 5 mrt 2019 Entertainment

De Ultraboost is al jarenlang het vlaggenschip van de hardloopschoenenlijn van adidas, maar met de Ultraboost 19 is er nu een vernieuwde versie op de markt. Het model is flink onder handen genomen. Zo is het gewicht verlaagd zonder ten koste te gaan van de demping en vormt de schoen lekkerder om je voet heen.

Het gewichtsverlies van de schoen is te danken aan het verminderde aantal onderdelen. Waar het eerst uit 17 onderdelen bestond, heeft de Ultraboost aan vier onderdelen genoeg. Hierdoor is de schoen 10% lichter en loopt hij een stuk soepeler. Ook het uiterlijk heeft een lekkere upgrade gekregen. De sneakers zien er een stuk futuristischer uit. Het standaardmodel is bovendien unisex dus je kunt ze matchen met je vriendin. Daarnaast is er nog een roze variant die alleen voor dames is een beige versie die alleen in mannenmaten te koop is.

Welke maat?

Interesse in de schoen, maar geen kans om hem in de winkel te passen? Qua maat moet je je standaardmaat aanhouden dus hou daar rekening mee tijdens het online bestellen.

Reageer op artikel:
Nieuwe versie van adidas Ultraboost is vet en praktisch
Sluiten