adidas kondigt eindelijk officieel hun Dragon Ball Z sneakers aan

Redactie 30 aug 2018 Entertainment

Er gingen al zo lang geruchten de ronde en we hebben zelfs al foto’s gezien van de adidas x Dragon Ball z sneakers, maar het schoenenmerk bleef telkens verdacht stil en kwam maar niet met een releasedatum. Nu droppen ze die dan eindelijk en de patta’s komen redelijk snel naar ons toe.

De adidas Originals x Dragon Ball Z schoenen zijn geïnspireerd op drie grote battles uit de anime serie. In totaal zijn er zeven silhouetten te kiezen die allemaal een belangrijk aandeel hebben gehad in de serie. Eén paar sneakers is zelfs gebaseerd op Shenron the Dragon.

In de collectie zitten de volgende battles en dus ook sneakers verwerkt: Son Goku vs. Frieza komen in vorm van een ZX 500 RM en Yung-1 sneaker, Son Gohan vs. Cell, in vorm van een Deerupt en Vegeta vs. Majin Buu in de vorm van een Ultra Tech en Kamanda Prophere.

Alle sets, dus de superheld en slechterik, worden per maand gepresenteerd van september tot december. De patta’s komen in een verpakking waar je het alleen al voor moet doen. Dit zijn waarschijnlijk de tofste sneakers die we gaan zien dit jaar.

Reageer op artikel:
adidas kondigt eindelijk officieel hun Dragon Ball Z sneakers aan
Sluiten