A’DAM LOOKOUT beschikt over de coolste date-activiteit van Amsterdam

Redactie 28 okt 2018 Entertainment

Als je een date met een meisje hebt geregeld dan wil je natuurlijk wel een beetje origineel voor de dag komen. Bij een Tinderdate waarbij je iemand voor het eerst ziet snappen we dat je eerst kijkt wat voor vlees je in de kuip hebt voordat je je gaat uitsloven, maar als je iemand echt leuk vindt dan is het ook leuk om iets moois te bedenken.

Wat dacht je van een schommeltochtje? Schommelen? Ja, niet zomaar een schommel, maar de hoogste schommel van Europa. Bij de A’DAM LOOKOUT kun je op het dak van de A’dam toren schommelen. Sinds de opknapbeurt van een paar jaar geleden is dit de trekpleister van Amsterdam geworden, met een waanzinnig 360 uitzicht boven de stad.

Views

Je moet er wel een beetje een daredevil voor zijn en zeker geen hoogtevrees hebben, want spannend dat is het zeker als je over het randje schommelt. Alleen al voor de views is het al een tochtje naar boven waard. Dat is serieus vet hoor. Pak een momentje rond de zonsondergang voor de extra romantiek en jij zit voorlopig gebakken jongen. Daarna nog even een cocktail bij restaurant Madam om je adrenalinepeil een beetje te kalmeren en je kunt in een keer door naar de slaapkamer. Check adamlookout.com voor meer informatie en om alvast kaartjes te bestellen.

Reageer op artikel:
A’DAM LOOKOUT beschikt over de coolste date-activiteit van Amsterdam
Sluiten