Agent beëindigt achtervolging met krankzinnige shootout

Redactie 17 jul 2018 Entertainment

In Nederland hebben we programma’s als Wegmisbruikers en Stop! Politie waar, volgens Johan Derksen, bekeuringen nog in guldens worden uitgeschreven. Dat alles valt in het niet als je de beelden ziet van deze Amerikaanse agent die door zijn eigen voorruit op criminelen in de auto voor hem schiet om een idiote achtervolging te beëindigen.

Don’t mess met deze Las Vegas PD, want je bent geheid de zak. Dat zagen deze criminelen niet aankomen en één van hen moest dat bekopen met de dood. Bij de beschieting is één van de inzittende overleden en de ander gearresteerd. Het zorgde voor een actie die in een over the top actiefilm met Dwayne Johnson niet zou misstaan.

Cowboys en indianen shit van de bovenste plank. Het komt een beetje over als een lompe actie, maar de agent moet snel handelen aangezien er is geschoten vanuit de waggie voor hem. Hij schreeuwt niet voor niks “shots fired” over de radio en trekt dan als een malle aan het stuur. Lijkt logisch om gewoon vanuit je zijraam te shooten, maar de agent is duidelijk rechtshandig dus dat gaat ‘m sowieso niet worden. Al met al lost hij dit toch best netjes op.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Agent beëindigt achtervolging met krankzinnige shootout
Sluiten