Acht seksavonturen die jij moet beleven voor je erectieproblemen krijgt

sharon 1 mei 2015 Entertainment

Seks is heerlijk. Maar soms, als het op dezelfde manier, op dezelfde plek, op dezelfde tijd, in hetzelfde standje gedaan wordt kan het voelen als routine. En het leven is te kort om te leven met routines, dus time to spice up your sexlife. Acht dingen die je gedaan moet hebben – oftewel: try before you die. 

Seks op het strand.
‘s Nachts of overdag – het maakt ons niet uit, maar seks op het strand moet je een keer geprobeerd hebben. Maak je niet druk om zand tussen je billen, maar geniet er gewoon van.

Stille seks.
Het klinkt niet zo spannend, maar blijf lezen goed? Je hoeft je niet te gedragen als een dode vis tijdens stille seks. Jullie kunnen alles met elkaar doen, behalve één ding: geluid maken. De opwinding zal jullie gek maken!

Seks in de wildernis.
Nouja, wildernis.. Doe maar gewoon een bos. Je wil niet gestoord worden door een beer. Of zo. Zet een tent op en geniet van de natuurgeluiden om je heen terwijl jullie de horizontale salsa dansen.

Cyberseks.
Het feit dat je alleen woorden kan gebruiken om iemand op te winden maakt de uitdaging twee keer zo groot. Of het met je vriendin is of met een vreemde, cyberseks moet je een keer geprobeerd hebben.

Rollenspel.
Er zijn hartstikke veel rollen waar je uit kan kiezen: baas en secretaresse, coach en cheerleader, dokter en patiënt of politie en meisje dat onder een boete uit wil komen. Bijvoorbeeld. Laat je fantasie de vrije loop, vind rollen waar jullie je allebei prettig bij voelen en doe alsof jullie compleet andere mensen zijn.

Massage.
Haal een paar liter massageolie in huis zodat jullie elkaar kunnen masseren – en door kunnen gaan naar een sensuelere massage. 

Sensatiespelletjes.
Of je nou veren gebruikt, ijsklontjes, blinddoeken of zweepjes, zo maak je de opwinding alleen maar groter. 

Erotiek lezen.
De langzame opwinding van het lezen van een seksueel getint boek zal jullie zo opwinden dat jullie het waarschijnlijk niet eens uitlezen, maar direct overgaan op de daad. En het beste gedeelte is dat je verder kan gaan dan de hoofdpersonen en je niet hoeft te houden aan de verhaallijn in het boek.

Reageer op artikel:
Acht seksavonturen die jij moet beleven voor je erectieproblemen krijgt
Sluiten