AC Schnitzer heeft de BMW M2 Competition nog bruter gemaakt

redactie 10 apr 2019 Machines

De Duitse tuner AC Schnitzer is helemaal krankjorum geworden. Ze gingen eens even spelen met de BMW M2 Competition en besloten dat ‘ie nog wel wat meer power kon gebruiken. Na een beetje sleutelen, knutselen en wat flanswerk had ‘ie zo in één keer 500+ pk. Pardon, vijf f***ing honderd!? Inderdaad.

Dit oranje beest van AC Schnitzer mag je gerust een paradepaardje noemen van de autoknutselaars. Er moet wel een steekje los zitten als je besluit dit gigantische vermogen los te laten op de achterwielen van de wagen. Laat dat nou net iets zijn wat wij wel heel erg waarderen. Hoe gekker, hoe beter.

AC Schnitzer BMW M2 Competition

Als je ooit de kans krijgt om dit beestje op zijn staart te trappen dan moet je dat zeker doen. Je zal naar alle waarschijnlijkheid binnen een tijd van vier seconden op de honderd zitten. Aangezien de normale M2 Competition er 4.2 seconden over doet, kunnen we ervan uitgaan dat dit kunststukje van AC Schnitzer er wat minder lang over doet. Naast het indrukwekkende vermogen van deze bak, is ‘ie is natuurlijk een lust voor ’t oog. We hebben genoeg fotootjes verzameld, dus neem gerust een kijkje.

Foto’s: BMW Blog

 

Reageer op artikel:
AC Schnitzer heeft de BMW M2 Competition nog bruter gemaakt
Sluiten