Ab Normaal het konijn komt weer terug op tv

Redactie 20 jun 2018 Entertainment

Dat we van goede humor houden is vanzelfsprekend. Het is al een tijdje stil (vinden wij) in de grove moppen en humorwereld. Want we missen toch al een tijdje Ab Normaal het konijn. Lekker ouderwets in de kroeg hangen en moppen aanhoren van een konijn. Eigenlijk is er niks mooier dan dat, toch?

Dit soort nieuwtjes breekt zo lekker de week. Geestelijk vader Toon van Driel vertelde dit heugelijke nieuws op NPO Radio 5. Ab Normaal staat bekend als de schunnige moppentapper van Nederland. Het had toch altijd wat met Ab Normaal. Alles kon gezegd worden en eigenlijk niets ging te ver, want ja het is een comedyshow.

Nieuwe Stem

Ab Normaal kwam voor als vast personage bij de Stamgasten van Driel. Helaas was hij na een tijdje van de aardbodem verdwenen en wij maakten ons toen al zorgen. Van 2001 tot 2012 maakte het konijn iedere keer weer ons aan het lachen om weer zo’n eigenlijk te slechte mop. Het programma was toentertijd te zien op Yorin, RTL5, V8, Veronica en Tien. Het enige probleem wat het grappige konijn heeft, is dat ‘ie nog geen stem heeft om mee te praten. Stemacteur Wiebe Hartog is inmiddels overleden. Veel kenners hopen dat Jochem Myjer deze rol op zich gaat nemen. Hij kan prima de stem van Ab Normaal imiteren. Check die video hieronder dan.

Reageer op artikel:
Ab Normaal het konijn komt weer terug op tv
Sluiten