9 maanden cel voor foto’s maken met een camera in schoen onder rokjes van vrouwen

luc 25 jun 2015 Entertainment

Een pervert uit Singapore heeft negen maanden cel gekregen omdat hij onder de rokjes van vreemde meisjes filmde en foto’s maakte. Deze camera had de 26-jarige Sng Qi Zhi verstopt in zijn schoen, zodat niemand wat zou vermoeden. Al acht jaar lang schoot hij ongewenst beeldmateriaal van niets vermoedende meisjes. Trippende perv! 

Ook van meisjes onder de douche bezit Sng duizenden foto’s en 78 video’s. Heeft deze tjap nooit geleerd dat je ook meisjes aan kunt spreken en ermee op date kunt gaan. En als je het goed aanpakt, misschien niet naar een foto hoeft te kijken maar daadwerkelijk haar aan kan raken? De komende negen maanden zal hij hier in ieder geval nog even mee moeten wachten.

Hij is gearresteerd voor zo’n 200 overtredingen op het gebied van het schenden van de privacy van verschillende vrouwen. Later bleek dat hij nog 47 van deze delicten had begaan. Tien delicten gaf hij toe waarna hij gevangen werd gezet voor 9 maanden. Zijn advocaat zegt dat hij op zoek is naar hulp en begeleiding voor zijn verslaving.

Reageer op artikel:
9 maanden cel voor foto’s maken met een camera in schoen onder rokjes van vrouwen
Sluiten