7 redenen waarom jij dit sublieme scheerapparaat in huis moet hebben

redactie 27 jun 2016 Entertainment

Of je nu gladde Justin Bieber-wangetjes of een goed bijgehouden Johnny Depp-baardje wilt; een goed scheerapparaat is een onmisbaar item. En gezien je zo’n ding maar om de paar jaar koopt, kun je het beste voor topkwaliteit gaan. Oftewel: een duurzame tool die je alle mogelijkheden biedt die jij wenst. Gelukkig is er recentelijk zo eentje op de markt gekomen en die heeft functies die je leven luxer, lekkerder en sneller maken.

Philips heeft namelijk een high-end scheerapparaat ontwikkeld genaamd de Shaver 9000. En het lekkere aan dit apparaat is dat ‘ie wordt geleverd met een vernuftig oplaad- en cleaning systeem waardoor ‘ie schoon, droog en opgeladen blijft. Hoef je alleen maar voor op een knopje te drukken. Benieuwd naar alle voordelen? Dan geven wij je 7 redenen waarom de Shaver 9000 het beste scheerapparaat op de markt is.
 

1. Hij scheert tot 20% meer haartjes af dan reguliere scheerapparaten
De scheerkoppen van de Shaver 9000 buigen door middel van contourdetectietechnologie in 8 richtingen, wat leidt tot een scheerbeurt die vlotter is dan Max Verstappen in Barcelona.

 

2. Een gladder scheerresultaat bestaat niet
De V-Track Precision Blades brengen de haartjes in de ideale scheerpositie, waardoor je tot 30% gladder scheert met minder bewegingen. Niet alleen het gladde resultaat is een voordeel, want het is ook een verademing voor je huid, die op deze manier in perfecte conditie blijft. Lekker voor de mannen die van Justin Bieber-wangetjes houden.

 

3. Je kunt ‘m volledig afstemmen op je wensen
Er komt ook nog een vleugje magie bij kijken. Wil jij rustig de tijd nemen om te scheren? Dan zet je de Shaver 9000 op de scheerstand ‘sensitive’. Je scheert hiermee zacht, maar grondig. Vind je poespas niet per se nodig? Zet ‘m dan op scheerstand ‘normal’. Heb je heel veel haast omdat je je trein dreigt te missen of te laat bent voor een avondje Netflix ‘n chill? Kies dan voor scheerstand ‘fast’. Dan ben je klaar voor je appeltaart kunt zeggen.

 

4. Je krijgt er een bloedgeile SmartClean PRO bij
Wil je je scheerapparaat in goede conditie houden en er jarenlang plezier van hebben, dan is daar de SmartClean PRO, een cleaning systeem dat er met één druk op de knop voor zorgt dat je scheerapparaat gesmeerd, gereinigd, gedroogd en opgeladen wordt. Een soort carwash, maar dan anders. Lekker hoor.

 

5. Hij is ideaal voor de man die van class en gadgets houdt
Een mooie badkamer met een lelijk scheerapparaat is een no-go. De Shaver 9000 is nauwlettend afgestemd op de heersende lifestyle trends. Hij is classy, strak vormgegeven en zal zelfs aan de duurste, mooiste badkamer een lekkere toevoeging vormen.

 

6. Je kunt ‘m zowel nat als droog gebruiken
Ja, dit is toch wel een van de lekkerste voordelen. Nooit meer gedoe. Of je nu net uit de douche komt, je gezicht hebt gewassen of met een gortdroge huid terugkomt van een tripje naar het strand. De Shaver 9000 kan het allemaal aan: nat én droog.

 

7. Bij aankoop krijg je allerlei lekkere extra’s
Je krijgt er namelijk een stijlvol reisetui bij (ideaal voor als je op vakantie gaat of een zakenreis hebt) en een reinigingscartridge. Jammer dat je er geen Aston Martin bij krijgt. Maar ja, je kunt niet alles hebben…

Onder de indruk geraakt van dit vette scheerapparaat? Check dan deze pagina voor meer info.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom jij dit sublieme scheerapparaat in huis moet hebben
Sluiten