De 7 meest sexy Spaanstalige muziekclips ter ere van de 5 miljard views voor Despacito

Redactie 8 apr 2018 Entertainment

Despacito is de mijlpaal van 5 miljard  YouTube views gepasseerd op hun muziek video. Zij staan daarmee sterk aan kop en zijn de best bekeken YouTube video ooit. Op de tweede plek staat nog steeds See You Again van Wizz Khalifa met 3,5 miljard views. Best bijzonder dat een Spaans liedje de best bekeken muziek video ooit is. Of toch niet? Spaanse muziek video’s zijn zeer sexy en we weten dat sex sells. Als Engelse muziek de koppositie bestrijkt dan staan de Spaanse liedjes overduidelijk op de tweede plek. Hier zijn de 7 meest sexy Spaanstalige muziek video’s ooit.

Natuurlijk spreekt een groot gedeelte van de wereldbevolking Spaans. Toch zijn de Spaans talige liedjes ook erg populair in andere landen waar mensen geen hout van het taaltje begrijpen. Waarom is het dan zo populair? Spaanse muziek is vaak geheel gefocust op dans en heeft een onlosmakelijke sexy zweem die om de video heen hangt. Vaak ook omdat de muziek video’s beladen zijn met mooie vrouwen die goed kunnen dansen. Omdat Despacito de mijlpaal van 5 miljard gepasseerd heeft blikken we even terug op de heetste Spaans talige muziek video’s die de afgelopen jaren verschenen.

7) Shakira – Chantaje ft. Maluma

Shakira is de onbetwiste Koningin van Spaanstalige muziek. Zij brak door in Amerika en is bekend over de hele wereld. Waarom? Omdat ze met haar muziek dicht bij de Colombiaanse cultuur bleef. Veel dansen, bepaalde klank in haar stem en nogmaals heel veel dansen. Shakira haar heupen liegen niet en dat laat ze zeker in deze clip zien.

6) J Balvin, Willy William – Mi Gente

Met bijna 2 miljard views op YouTube is Mi Gente een mega hit. Het nummer domineerde vorig jaar de hitlijsten. Dat er goed gedanst kan worden op de muziek en dat de video erg heet is hebben daar natuurlijk veel mee te maken.

5) Shakira – Perro Fiel ft. Nicky Jam

We zeiden toch dat ze de koningin is. Bekijk de video en vertel ons dat deze niet tussen de meest sexy Spaanstalige muziek video’s thuis hoort. Een lichaam ingesmeerd met gouden verf en dan lekker dansen. Wat een wereldvrouw is die Shakira.

4) Enrique Iglesias – Bailondo

De te soepele Spanjaard staat bekend om zijn natte liedjes waar hij vrouwen vooral helemaal gek mee maakt. Niks meer dan respect hoe hij bij vrouwen het hoofd op hol laat slaan. Bailando staat 10e op de lijst met best bekeken YouTube video’s ooit. De sexy Spaanse vrouw in de rode jurk straalt teveel Spaans uit en teveel sexy om niet in deze lijst voor te komen.

3) Luis Fonsi, Demi Lovato – Échame La Culpa

Naast een sexy Demi Lovato zien we ook de nodige rondborstige latina’s een heet dansje wagen in de video. Dat de clip recent ook een megahit was zorgt ervoor dat hij zeker in het lijstje van meest sexy Spaanstalige muziek video’s behoort.

2) Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

Daar is hij dan, Despacito, de meest bekeken YouTube video ooit. 5 miljard keer werd de video afgespeeld, absurd als je er over na gaat denken. Waarom is de video zo populair? Erg simpel maar gewoon erg sexy. De goed dansende latina’s zijn zonder enige twijfel de reden waarom men zo graag naar deze video kijkt. Oordeel zelf maar.

1) Shakira – La Tortura ft. Alejandro Sanz

Nogmaals Shakira is en blijft de onbetwiste koningin van het sexy dansen. Ze heeft wel iets met haar lichaam verven maar ons hoor je daar niet over klagen. Misschien is dit wel de meest sexy video ooit, wauw.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De 7 meest sexy Spaanstalige muziekclips ter ere van de 5 miljard views voor Despacito
Sluiten