7 manieren om je meisje gelukkiger te maken in bed

sharon 24 apr 2015 Entertainment

Vrouwen zijn lastige wezens als het aankomt op de bedperikelen. Doe het niet goed en de kans is groot dat je de lakens die nacht met niemand anders deelt dan… jezelf. Doe je het precies goed, dan wordt het de beste seks die ze ooit heeft gehad. Gelukkig zijn wij hier om je te navigeren door het oerwoud van de vleselijke verlangens van je vrouwelijke bedmaatje. 

Geef haar complimentjes.
Niet alleen tijdens de seks, maar ook ervoor en erna. Laat de ‘Lekkere tieten!’ even voor wat het is en vertel haar in plaats daarvan hoe mooi ze is als ze bloost na de seks. 

Vind haar gevoelige plekjes.
Onthou de plekjes die haar het meest opwinden. Dat kunnen haar oren zijn, haar knieën of haar hals. Speel daar even mee tijdens het voorspel en you will blow her mind. 

Besteed meer tijd ‘down under’.
Drie likjes zijn niet genoeg, vriend. Neem je tijd en besteed eens wat langer dan 10 seconden tussen d’r benen. 

Doe het langzaam tot ze smeekt om meer.
Rij niet tegen d’r aan zoals een geile hond tegen iemand z’n been rijdt. Doe het langzaam tot ze smeekt om meer. Daarna kun je zo snel gaan als zij wil.

Raak haar aan.
Gebruik je handen. Haar humpen alsof ze een dode vis is tot ze komt is niet genoeg. Pak haar billen vast, trek aan d’r haren… Maar vraag wel eerst even aan d’r wat ze lekker vindt. 

Laat haar eerst klaarkomen.
Het is typisch voor mannen om eerst zelf te komen, dus je kunt wel nagaan hoe verrast ze zal zijn als jij haar eerst laat komen. Om dit te laten gebeuren, zul je toch echt je boner langer in sexytimestand moeten houden. 

En ga niet direct slapen. 
Je zal nu ongetwijfeld moe zijn van alle kunstjes die je net op d’r hebt uitgevoerd, maar ga alsjeblieft niet direct slapen. Knuffel haar en praat met haar tot jullie allebei in slaap vallen in elkaars armen. 

Reageer op artikel:
7 manieren om je meisje gelukkiger te maken in bed
Sluiten