7 internetgekkies die de Nederlandse taal hebben beïnvloed

redactie 23 dec 2016 Entertainment

We kennen ze allemaal wel, de internetgekkies! Zatte mensen, domme koeien of minder welbespraakten, als het op Youtube terecht komt is de kans groot dat je viral gaat. Een paar dagen later heeft iedereen het weer over de nieuwste internetgek, en praat iedereen net als hen. Wij hebben zeven gekkies bij elkaar gezocht die de Nederlandse taal de laatste jaren (tijdelijk) hebben veranderd. Whohohoaw!

1. Jij komen hier zo praten tegen mij?

2. Ik steel van die rijke tata’s

3. Ik vind helemaal mooi!

4. Ik neuk jullie allemaal de moeder!

5. Doe mij is vijf euro’s geven! Vijf euro’s? Op je muil, Gauw!

6. Krakakaa!

7. Je moet connected zijn

Reageer op artikel:
7 internetgekkies die de Nederlandse taal hebben beïnvloed
Sluiten