7 dappere dodo’s die over stalen ballen beschikken

Redactie 29 jan 2015 Entertainment

Er zijn genoeg gekken in de wereld. Van die leiperds. Lunatics. Mafketels. Dan doelen we niet op de moordlustige psychopaat met een kettingzaag in de hand, maar de mensen die hun eigen leven in de strijd gooien omdat ze adrenalineverhogende capriolen zo gaaf vinden. De dappere dodo’s van onze aerdkloot. Klap je zwetende handjes op elkaar voor zeven van de grootste onverschrokken types van planeet aarde!

1. Jeb Corliss

Als er iemand recht heeft op een plaatsje in deze lijst, dan is het Jeb wel. Wingsuitvliegenier en waaghals van beroep. Solliciteerde al meerdere keren naar een enkele reis met de crematie-oven als bestemming, maar wist tot nu toe te ontsnappen. Deze actie waarbij ‘ie uit een helikopter springt om door een miniscuul richeltje te vliegen bewijst zijn getikte geest maar al te goed.


2. Cody Townsend 

Nog zo’n dude die iets heeft met nauwe gaatjes *gniffel*. Ditmaal heeft ‘ie geen parachute op z’n rug, maar een paar latten onder z’n voeten. Cody is de man die misschien wel de ziekste ski-afdaling aller tijden heeft gemaakt. Hier, kijk maar. Baasje met lef.


3. Kevin Jorgeson & Tommy Caldwell

Een duo die we tellen als één in de categorie: professionele klim- en klautergeiten. Hoe zij deze monoliet opklommen vonden wij zeer, zeer indrukwekkend. Een verticale stijlen wand van 1 kilometer hoog die barst van de vlijmscherpe randen. El Capitan in het Yosemite National Park wordt genoemd als een van de moeilijkste beklimmingen ter wereld. Sicke shit.


4. Ocean Ramsey

Ze heeft dan wel geen testikels, maar met daden als deze moeten haar tieten wel zo gigantisch hard zijn dat je hand erop afketst als je eraan probeert te zitten. Ocean Ramsey is een onverschrokken meisje met liefde voor de natuur, en met name voor de oceaan. What’s in the name. Waarom is ze lijp? De blondine heeft er geen enkel probleem mee om zonder pardon achterop de rug van een witte haai te springen om vervolgens aan de vin een stukje mee te liften. Kijk haar eens gaan joh. Tha fuck!


5. Vitaly Raslakov

Je weet wel, die jongens die zonder bescherming in hoge gebouwen klimmen om vervolgens uitgebreid kiekjes te gaan schieten. Lekker op het randje zitten, beentjes naar beneden bungelend. Dat vinden wij wij behoorlijk heldhaftig. Wij krijgen al weke zeebenen als we alleen al de foto’s van die gastjes bekijken. In dit geval de avonturen in Hong Kong van Vitaly Raslakov en Vadim Makhorov. Gekkenwerk.


6. Alan Eustace

Verbrak afgelopen najaar bijna geruisloos het wereldrecord hoogste parachutesprong van Felix Baumgartner. Aangezien dit een lijst van winnaars is, moet Felix het record terugpakken wil hij in deze eervolle lijst der gekken worden opgenomen. Vandaar een plaatsje voor meneer Eustace. Overigens is de beste man naast daredevil, ook topman van Google. Eind oktober sprong hij op een hoogte van 41 kilometer naar beneden, bereikte hij een snelheid van meer dan 1.300 km/u en verbrak hij de geluidsbarrière, inclusief knal. Je moet het maar durven!


7. Michael Dunlop

De winnaar van de race waarbij coureurs met 320 kilometer per uur rakelings langs stenen muurtjes scheuren. Het zijn de deelnemers aan de Isle of Man. Eigenlijk verdienen ze allemaal een plekje in deze stalenballen-lijst, maar aangezien Michael Dunlop zich afgelopen jaar tot de koning van de motormuizen zonder angst kroonde, verdient hij het ’t meest. Hier kun je een rondje met de snelheidsduivel mee blazen


Bonus: Jij   

Voor mannen die beschikken over stalen ballen is een stevige onderbroek natuurlijk essentieel. Moet je bij Cocks and Balls zijn! Zij hebben nu een angstaanjagend goeie aanbieding met ijzersterk ondergoed in de hoofdrol. Twee boxers met 20% korting voor 39,95. Verzorg jouw ballen ook goed, wees een held en sla HIER je slag!

Reageer op artikel:
7 dappere dodo’s die over stalen ballen beschikken
Sluiten